kedvezo-hitelek.hu blog

Megtalálta amit keres?

Újabb roham az utolsó uniós támogatásokért – akár nyolcszor annyian is lecsapnának, mint amennyi pénz van

Szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek.

Újabb roham az utolsó uniós támogatásokért – akár nyolcszor annyian is lecsapnának, mint amennyi pénz van

Szerző: | 2019.07.02. | Pályázat

A pénteki napon indult a pályázat az utolsó jelentős kutatás-fejlesztésre szánt pályázati forrás 2019-ben.

A pályázók prototípus fejlesztésre, eszköz, szolgáltatás, valamint anyag beszerzésre, bérköltségre, illetve piacra jutási tevékenységre nyújthatnak be 100 millió forinttól 1 milliárd forintig terjedő támogatási igényt. A pályázat keretösszeg: 45 milliárd Ft. A rendelkezésre álló keretösszeg, támogatható projektek száma adott, összesen 130-150 nyertes pályázattal számol a kiíró. A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a cégek igen magas érdeklődést mutatnak a kutatás-fejlesztési, prototípus fejlesztési pályázati lehetőségekre.

Óriási lehet az érdeklődés

A Via Credit szerint a mostani 2019-1.1.1-PIACI_KFI pályázatnál is akár ezer pályázó is lehet, 7-8-szoros túljelentkezésre lehet számítani. A Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatal közleményében felhívja a figyelmet, hogy négyszeres túljegyzés esetén felfüggesztheti a népszerű pályázatot. Ráadásul igen kevés ideje lesz a potenciális pályázóknak; csak augusztus 5-ig adhatják be a támogatási igényüket, amennyiben nem kívánják elszalasztani a lehetőséget.

Papadimitropulosz Alex, a cég ügyvezető igazgatója szerint az elmúlt évekhez képest tovább nőhet a pályázati kedv, hiszen a 2020-as ciklus végén járunk, tehát EU-s forrásból nem várható idén szignifikáns összegű felhívás kutatás-fejlesztésre, prototípusfejlesztésre. Mindez még több vállalkozást sarkallhat a 2019-1.1.1-PIACI_KFI pályázaton való indulásra.

Forrás: privatbankar.hu

Pin It on Pinterest

Share This

Megosztás

Oszd meg kérlek ezt a tartalmat barátaiddal :)